Home » Wi-safe 2

Wi-safe 2

FIREANGEL SERIE UITGEBREID MET 230VOLT MELDERS (NEN2555)

Naast de 230V en batterijgevoede rook- en hittemelders zijn ook de batterijgevoede koolmonoxide melder, locatieschakelaar en accessoires voor doven en slechthorenden beschikbaar.
Intelligente detectietechnologie voor een bekabeld en draadloos netwerk
FireAngel rook- en hittemelders zijn uitgerust met de nieuwste detectietechnologie voor rook en hitte: Thermoptek en Thermistek. Wi-Safe 2 technologie zorgt ervoor dat alle melders aan elkaar gekoppeld kunnen worden en continue met elkaar communiceren.
Thermoptek en Thermistek technologie
Thermoptek is de nieuwste technologie voor rookmelders met een combinatie van optische en thermische detectietechnieken is. Zodra een temperatuurstijging wordt vastgesteld, wordt de sensitiviteit van de rookmelder verhoogd wat zorgt voor een snellere responstijd en het verkleint de kans op onnodig afgaan van de melder. De Thermistek technologie in de hittemelders controleert de temperatuurverandering en meet continue de vooraf ingestelde aanspreektemperatuur tussen 56 °C – 64 °C.

Wi-Safe 2 technologie, klaar voor de toekomst.
De intelligente draadloze module in de melders maakt draadloze communicatie met ieder ander product met Wi-Safe 2 technologie mogelijk. Er kunnen maximaal 50 units aan elkaar gekoppeld worden. Alle apparaten communiceren iedere 3 seconden met elkaar. Het toevoegen van extra melders en accessoires is in een handomdraai te realiseren.

Langdurig gebruik en eenvoudige installatie
Het vervangen van batterijen behoort tot het verleden. Alle FireAngel producten beschikken over een niet verwijderbare batterij met een levensduur van meer dan 10 jaar. De installatie is snel en gemakkelijk te monteren. Binnen 10 seconden zijn de melders klaar voor gebruik.
Locatieschakelaar voor extra zekerheid.
De batterijgevoede locatieschakelaar is een geheel nieuw product en wordt onder andere gebruikt voor het draadloos testen van alle Wi-Safe 2 apparaten. Ook kan men tijdens een alarmmelding alle melders uitschakelen en de melder die een melding veroorzaakt, snel lokaliseren.